Laboratorier

Et billede af en grøn bølge

Laboratorier til produktudvikling

I Agro Business Park kan du leje et laboratorium og udføre undersøgelser og forskning i et kontrolleret miljø. Vi har både små og store laboratorier i et professionelt startup- og iværksættermiljø.

Laboratorierne rummer blandt andet

(Varierer fra lab til lab)

Du får, som en del af lejen, også adgang til et unikt og alsidigt netværk af iværksættere og virksomheder i huset, foruden adgang til relevante nationale netværk og naturligvis in-house-sparring af erfarne virksomhedsudviklere.

Vi har plads til din idé og din virksomhed. Du får også adgang til viden, fundingmuligheder, netværk, sparring med fageksperter samt forretningsudviklere. Og derudover også adgang til mødelokaler, kaffemaskine og fælles faciliteter og bliver en del af husets faglige og sociale fællesskab.

Du bliver en del af fællesskabet ved laboratorierne, men også huset som helhed, som rummer forskellige virksomheder med forskellig størrelse, og hvor vi kan mødes til formiddagsbrød og frokost – og måske over en bordfodboldturnering. Den gode stemning og det sociale fællesskab er en bonus ved lejemålet.

Herunder kan du se, hvad der følger med i vores lejemål:

Adgang til viden
Hos os får du adgang til den nyeste viden via events, danske og internationale netværk og naturligvis sparring fra forretningsudviklere og fageksperter. Food & Bio Cluster Denmark driver vores iværksættermiljø, og herigennem kan du få skræddersyede udviklingsforløb og mulighed for at blive matchet med relevante samarbejdspartnere.
Pris
Vores laboratorier er forskellige i størrelse og koster fra 4100 kr. Prisen inkluderer sparring på virksomhedsudvikling og adgang til netværk.
Find vej i fundingsystemet
Vi gør det let for dig at vokse via softfunding, og huset rummer eksperter i erhvervsfremmesystemet, tilskudsordninger og støttemuligheder, og derudover har vi et tæt samarbejde med videns institutioner omkring udviklingsmuligheder, innovationsprojekter mm.
Kaffe og frugt
God kaffe er drivkraften for mange, så derfor er der naturligvis kaffeautomater i huset, som du gratis må benytte – og udvalget er stort, så der er noget for enhver smag! Også for dig, der ikke drikker kaffe. Derudover er der frisk frugt hver dag.
Mødelokaler
Som lejer i ABP kan du frit benytte mødelokalerne. Vi har mødelokaler, der kan rumme fra 2 – 100 personer.
Reception
Vores reception er husets servicecenter i bedste forstand! Her mødes dine gæster med et smil og vises på vej. Vores receptionist hjælper med lidt af hvert; praktiske ting, pakker og post og du kan få hjælp og svar på spørgsmål.
Parkering
Der er masser af gratis parkeringspladser lige ved døren til både dig og dine gæster, og med en placering centralt i Jylland med gode tilkørselsforhold er stedet optimalt.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om lejemål og dine muligheder i Agro Business Park, så kontakt Maria.

Send os en besked