Iværksætter

Et billede af en grøn bølge

Er du iværksætter?

I Agro Business Park kan du gøre din idé til virkelighed. Med en plads i vores iværksættermiljø får du rammerne og sparringen, der kan skabe det rigtige fundament for din virksomhed og de bedste betingelser for vækst.

Vi har plads til din idé og virksomhed, hvad end du har brug for et skrivebord, et kontor til flere eller et laboratorium. Du får også adgang til mødelokaler, kaffemaskine og fælles faciliteter og bliver en del af husets faglige og sociale fællesskab.

Prisen er lav, vores fleksibilitet er stor, så du altid har styr på dine omkostninger og vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

En skrivebordsplads som iværksætter koster 1300 kr. pr. måned og inkluderer:

Adgang til viden
Hos os får du adgang til den nyeste viden via events, danske og internationale netværk og naturligvis sparring fra forretningsudviklere og fageksperter. Food & Bio Cluster Denmark driver vores iværksættermiljø, og herigennem kan du få skræddersyede udviklingsforløb og mulighed for at blive matchet med relevante samarbejdspartnere.
Morgenbrød
Hver fredag formiddag mødes vi til rundstykker, og her kan der være oplæg eller indspark. Typisk mødes vi også til mere uformelt morgenbrød andre dage i ugen, hvilket er med til at styrke kendskab, fællesskab og sjove historier på tværs i huset. Derudover samles dem der kan og vil til frokost hver dag på reposen midt i huset.
Find vej i fundingsystemet
Vi gør det let for dig at vokse via softfunding, og huset rummer eksperter i erhvervsfremmesystemet, tilskudsordninger og støttemuligheder. Derudover har vi et tæt samarbejde med videns institutioner omkring udviklingsmuligheder, innovationsprojekter mm.
Parkering
Der er masser af gratis parkeringspladser lige ved døren til både dig og dine gæster, og med en placering centralt i Jylland med gode tilkørselsforhold er stedet optimalt.
Adgang til kapital
Har du brug for penge? Så hjælper vi dig i dialog med potentielle investorer via eget netværk og samarbejde med internationale -og nationale investeringspartnere.
Kaffe og frugt
God kaffe er drivkraften for mange, så derfor er der naturligvis kaffeautomater i huset, som må benytte gratis. Vores udvalg er stort, så der er noget for enhver smag! Også for dig, der ikke drikker kaffe. Derudover er der frisk frugt hver dag.
Mødelokaler
Som lejer i ABP kan du frit benytte mødelokalerne. Vi har mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 – 100 personer.
Reception
Vores reception er husets servicecenter i bedste forstand! Her mødes dine gæster med et smil og vises på vej. Vores receptionist hjælper med lidt af hvert; praktiske ting, pakker og post og du kan få hjælp og svar på spørgsmål.

Interesseret?

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig som iværksætter eller hvis du vil aftale en tid til at se huset, så kontakt Maria.

Send os en besked

Relevante cases

Picture-of-NorFalk-co-founders-Kasper-og-Nicklas-1
Fra start up til potentiel global aktør
NorFalk laver bæredygtige ingredienser til sæbe, kosmetik og vaskepulver og er på kort tid nået til at...
Læs mere
SimHerd-stald
Forskning og forretning
Kort fortalt er omdrejningspunktet for SimHerd en avanceret simuleringsmodel for malkekvægsbesætninger. Den...
Læs mere