Om os

Et billede af en grøn bølge

Om os - Agro Business Park

Agro Business Park er et kontorhotel og centrum for nationale innovationsnetværk, regionale teknologicentre og større EU-projekter. Siden indvielsen i år 2000 har mere end 70 virksomheder haft deres gang i huset og har skabt både solide forretninger og ny teknologi.

Et billede af dronning Margrethe da hun besøgte Agro Business Parks åbning

Ved indvielsen i år 2000 var fokus på at være et lokalt vækstcenter for udvikling af virksomheder og teknologier i relation til fødevareerhvervet – ikke mindst jordbruget. Indvielsen blev foretaget af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Dagen blev foreviget med denne video 

Siden er der sket en videreudvikling og i dag er huset et kontorhotel, som rummer en større variation af virksomheder og derudover er der fokus på iværksætteri. Dermed er den oprindelige idé med at være vækstcenter stadig relevant, og mange (nye) virksomheder, som kommer til at præge fremtiden, har og har haft til huse i Agro Business Park. Blandt andet kan nævnes Genoskan, Lundsby Biogas, NorFalk og Textile Change.

Huset ejes i dag af ”Den Erhvervsdrivende Fond Agro Business Park Foulum”, som er en privat uafhængig fond. Den primære aktivitet er udvikling og drift af Agro Business Park, herunder at udleje lokaler og stille fælles servicefaciliteter til rådighed for lejerne, med henblik på forskning og udvikling samt tilknyttet salg og formidling.

Cases

Picture-of-NorFalk-co-founders-Kasper-og-Nicklas-1
Fra start up til potentiel global aktør
NorFalk laver bæredygtige ingredienser til sæbe, kosmetik og vaskepulver og er på kort tid nået til at...
Læs mere
SimHerd-stald
Forskning og forretning
Kort fortalt er omdrejningspunktet for SimHerd en avanceret simuleringsmodel for malkekvægsbesætninger. Den...
Læs mere
getimagetretre
Et godt miljø at modnes i som ny virksomhed
Lundsby Biogas startede i 1995 som et datterselskab til virksomheden Lundsby Industri
Læs mere
getimage
Synergi i et fælles miljø er guld værd
Hos ConTerra lever man af data, og det har man gjort i mange år.
Læs mere