Kontor

Et billede af en grøn bølge

Flyt ind og få en masse fordele

I Agro Business Park har du mulighed for at leje et kontor eller en skrivebordsplads i skønne omgivelser og samtidig blive en del af et stærkt fællesskab. Hos os er der også virksomhedssparring med i prisen, og alt andet, som også gør arbejdsdagen nemmere, er naturligvis en del af lejen i vores alt inklusiv-koncept.

Du får det hele i Agro Business Park – et godt sted at drive og udvikle virksomhed!

Vi tilbyder

Kontor

Vores lyse kontorlokaler er til små og store virksomheder. Vi skaber fleksible rammer, så I altid kan skalere op eller ned efter behov.

Priser fra 3000 kr. pr. måned, som inkluderer fri kaffe og frugtordning, fri adgang til fællesområder og mødelokaler samt rengøring. Se mere om vores alt inklusiv koncept nederst her på siden.

Du får samtidig adgang til netværk samt viden indenfor forretningsudvikling, strategi og kapital.

Huset rummer derudover virksomheder med forskellige størrelser, så man får følelsen af at være del af noget større, men synergien er også med til at skabe grobund for acceleration af din forretningsudvikling. Den gode stemning og det sociale fællesskab er en bonus – og vi mødes ofte ved morgenbrød og frokost og der arrangeres forskellige events hen over året.

Der er fri parkering og vores receptionist er altid behjælpelig – også i forhold til at vise dine gæster vej, tage imod post og pakker mm.

Skrivebordsplads

Er du en enkeltmadsvirksomhed, vil ud af hjemmekontoret eller har brug for plads til en enkelt medarbejder i en lokal afdeling, så er en skrivebordsplads i vores lyse fælleskontorer løsningen for dig.

Prisen er 1250 kr. pr. måned og inkluderer fri kaffe og frugtordning, fri adgang til fællesområder og mødelokaler samt alle forbrugsudgifter.

Du får samtidig adgang til netværk samt viden indenfor forretningsudvikling, strategi og kapital.

Du bliver en del af fællesskabet på kontorerne men også huset som helhed, som rummer forskellige virksomheder med forskellig størrelse, og hvor vi kan mødes til formiddagsbrød og frokost – og måske over en bordfodboldsturnering. Den gode stemning og det sociale fællesskab er en bonus ved lejemålet.

En skrivebordsplads er også ideel for dig, der er nystartet/start up/iværksætter – og i vores iværksættermiljø får du ekstra fordele.

Delekontor/fast skrivebordsplads

Ønsker du en skrivebordsplads, hvor du kan lade dine ting stå efter endt arbejdsdag, så kan du vælge en plads i et delekontor. Her er der max. 2 arbejdspladser pr. kontor. Denne mulighed gør det lettere at holde udgifterne nede, samtidig med at du får følelsen af eget kontor.

Prisen er 2000 kr. pr. måned og inkluderer, ligesom de andre af vores lejeløsninger, fri kaffe og frugt, fri adgang til fællesområder og mødelokaler samt rengøring. Se mere om vores alt inklusiv koncept nederst her på siden.

Du får samtidig adgang til netværk samt viden indenfor forretningsudvikling, strategi og kapital.

Der er fri parkering og vores receptionist er altid behjælpelig – også i forhold til at vise dine gæster vej, tage imod post og pakker mm.

Alt inklusiv

Reception
Vores reception er husets servicecenter i bedste forstand! Her mødes dine gæster med et smil og vises på vej. Vores receptionist hjælper med lidt af hvert; praktiske ting, pakker og post og du kan få hjælp og svar på spørgsmål.
Mødelokaler
Som lejer i ABP kan du frit benytte mødelokalerne. Vi har mødelokaler, der kan rumme fra 2 – 100 personer.
Sparring
I Agro Business Park sidder erfarne virksomhedsudviklere, og i huslejen er der inkluderet sparring og vejledning. Det kan være alt fra virksomhedsopstart, risikovillig kapital, soft funding, projektudvikling og meget mere.
Morgenbrød
Hver fredag mødes vi 9.30 til rundstykker. Her kan der være oplæg eller indspark. Typisk er der også nogen, der synes, at de andre hverdage også skal forsødes med morgenbrød, og så mødes vi uformelt, hvilket er med til at styrke kendskab, fællesskab og sjove historier på tværs i huset.
Parkering
Der er masser af gratis parkeringspladser lige ved døren til både dig og dine gæster, og med en placering centralt i Jylland med gode tilkørselsforhold, er stedet optimalt.
Kaffe og frugt
God kaffe er drivkraften for mange, så derfor er der naturligvis kaffeautomater i huset, som du gratis må benytte – og udvalget er stort, så der er noget for enhver smag! Også for dig, der ikke drikker kaffe. Derudover er der frisk frugt hver dag.
Netværk
Som lejer får du adgang til nationale og internationale netværk - både virksomhedsnetværk, videns institutioner og branchenetværk. I huset arrangeres også sommerfest, julefrokost og diverse kurser og events i løbet af året, som bidrager til både netværk og fællesskab.
Kantine
Hos vores nabo AU Viborg har vi en skøn kantine, som serverer god og varieret mad. Her kan frokosten hentes og det er muligt at bestille forplejning herfra til de møder eller arrangementer, du evt. vil afholde i ABP.

Vores alt inklusiv-koncept koster ikke ekstra

Og naturligvis er wi-fi, rengøring og adgang til printere også en del af pakken.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om lejemål og dine muligheder i Agro Business Park, så kontakt Maria

Send os en besked