Mødelokaler

Et billede af en grøn bølge

Hold dit møde hos os

Skal I mødes på midten? Agro Business Park ligger centralt i Midtjylland og tilbyder mødelokaler i et flot hus med udsigt til træer og grønne marker, og med god service og en skøn atmosfære. Vi har gratis parkering lige ved døren, og der er mødelokaler og konferencefaciliteter til små og store arrangementer – og til attraktive priser

Mødelokalerne er lyse, med trådløst internet, whiteboards og/eller skrivebare vægge og AV-udstyr, inkl. mulighed for videomøder/konferencer.

Ønsker I forplejning, er det også noget, vi sagtens kan sørge for. Fra de nybagte morgenboller, til sandwich, smørrebrød, dahl eller frokosttapas, til grønne snacks og kager. Alt kan tilpasses jeres ønsker og budget.

Så hvis du søger et centralt mødested – til møder, kurser, konferencer, workshops mm. – ja, så er Agro Business Park det helt rigtige sted.

” Vi afholdte med stor tilfredshed et kunde arrangement i Agro Business Park.
Vi valgte ABP på grund af den centrale placering, gode tilkørselsforhold og let parkering.
Herudover fik vi dejlig mad og super god service – alt sammen til en meget fornuftig pris. “

Vi tilbyder også

Inspirerende indlæg

Da vi bor i Danmarks epicenter for bioressourcer, og Danmarks største klynge inden for fødevarer og bioressourcer, Food & Bio Cluster Denmark, bor til leje hos os, kan vi som noget helt unikt også tilbyde aktuelle ekspertindlæg til dit møde eller konference, inden for temaerne:

Rundvisningsmuligheder

AU Viborg er en vores naboer, så vi kan også tilbyde rundvisning på verdens største biogasanlæg til forskningsformål eller se det eneste HTL pilot-anlæg, hvor man omdanner organiske materialer såsom f.eks. græs eller organisk affald til bio-olie, der kan erstatte fossil olie, som bruges til fremstilling af brændstoffer og kemikalier.

Hvis indlæg eller rundvisninger har din interesse, så kontakt os.

Interesseret?

Vil du booke et mødelokale eller høre mere om dine muligheder for at afholde et arrangement i Agro Business Park, så kontakt Maria.

Send os en besked